Menü Kapat

Değerli Bilim İnsanları,

Sizleri, 8-10 Kasım 2024 tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirilecek, “17. Adli Tıp Çalıştayı Tıbbi Uygulama Hatalarına Güncel Yaklaşım Sempozyumumuza” davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Malpraktis (Tıbbi Uygulama Hatası) alanında konunun tüm paydaşlarının davet edildiği, Acil Tedavi Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Eray Çınar, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Hasan Basri VELİOĞLU, Mevzuat İşleri Daire Başkanlığı Uzm. Dr. Şehmus ERTEKİN, katılımları ile onurlandıracağı; konu ile ilgili güncel yaklaşım ve akış şemalarının sunulacağı, akılda olan tüm sorulara cevap olabilecek Tıbbi Uygulama Hatalarına Güncel Yaklaşım Sempozyumumuzu 8-10 Kasım 2024 tarihleri arasında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversite ev sahipliğinde Turaz Bilim Derneği olarak gerçekleştireceğiz.

Ülkemizin, uluslararası bilimsel iletişim ağının merkezi haline gelmesi ve bu oluşum içinde lokomotif rolünü alması için katkılarınızı ve desteklerinizi bekliyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Prof. Dr. Osman CELBİŞ
TURAZ Bilim Yönetim Kurulu Başkanı