Menü Kapat

Katılım Kayıt

Kayıt Ücretlendirme:

Sempozyuma katılım ücreti: 3000 TL (Uzman doktor, Öğretim Üyeleri vb.)

Sempozyuma katılım ücreti: 2000 TL (Asistan, lisans öğrencileri vb.)

Kongre Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlük Binası 4. Kat Alev Alatlı toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

*Sempozyuma tam katılım sağlandığında katılım belgesine hak kazanılmaktadır.

*Hotel Ramira JOY ile kongre için görüşülmüş ve indirimli fiyat tarifesi uygulanmıştır. Odalar sınırlı sayıdadır. İndirimli fiyatlar tek kişilik odalar için 1150 TLve çift kişilik odalar için 1500 TL (çift kişilik odalarda kalacak katılımcıların oda arkadaşlarını kendilerinin ayarlaması gerekmektedir.) olacaktır. Ödemeler otele yapılacaktır. Otelle 0 (242) 511 77 10 numaralı telefon üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Kongre adını paylaştığınız takdirde indirimli fiyatlar üzerinden rezervasyon yapabilirsiniz.

*Yatırılan ücretlerin açıklama kısmına isim soy isim eklenmelidir. Ücretlerin dekontları [email protected] hesabına mail olarak gönderilmelidir.

*Kayıt ve konaklama ile ilgili ilgili sorular ve problemler için 05435496093 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Ücretin yatırılacağı hesap:

T.C. Vakıf Bankası